REKLAMNÍ HRNEK S POTISKEM E-CUT.CZ

REKLAMNÍ HRNKY S POTISKEM - Reklamní potisk hrnků

Tradice dávání dárků je již mnoho let existuje v podnikové kultuře. Tradice dávání dárků je již mnoho let existuje v podnikové kultuře. Dárky se rozhodl dát nejen zaměstnancům, ale také partnerům a zákazníkům. Jedním z nejoblíbenějších firemních dárků k dnešnímu dni je hrnek. Další výhodou ve prospěch výběru hrnečku jako firemního daru je jeho univerzálnost. Hrnek může být skutečně představen kterémukoli zaměstnanci, bez ohledu na jeho věk, pohlaví, profesní dovednosti a postavení. Hrnky a šálky s logem dárcovské společnosti jen zřídka shromažďují prach ve skříni a používají se s potěšením v každodenním životě, což zaručuje stálou připomínku vaší značky. Když si vyberete hrnek nebo pohár jako dárek zaměstnancům k výročí společnosti nebo na počest jakékoli dovolené, neměli byste šetřit, protože se jedná o jakýsi příspěvek k loajalitě vašich zaměstnanců. V tomto případě není nutné zveřejňovat na hrnku mnoho informací, ale stačí to udělat s logem společnosti nebo sloganem.

Hrnky, použité v masivních reklamních kampaních, mohou být o něco levnější a obsahují více informací o vaší společnosti, aby co nejlépe vyhovovaly doručené úkoly na přilákání nových klientů, nebo zákazníků. Hrnky pro manažery nebo významných partnerů a zákazníků by měly být vyrobeny z kvalitních materiálů a mit elegantní vzhled.

Hrnek bily 330 ml, E-cut.cz - potisk hrnku v Brně
Potisknutelná plocha190×90 mm
Objem330 ml
Způsob potiskuSublimace
MateriálKeramika

Ceny a slevy na reklamní potisk hrnků

Nakupujte výhodněji ve velkém!
Nejlepší slevy pro skupiny a firmy
Bílý Premium hrnek 330 ml / množství13102050100300
Jedna strana150 140 130 120 100 90 80
Oboustranný180 160 150 130 110 100 90

Ceny jsou uvedeny v KČ včetně DPH a potisku!

Potisknutelná plocha - hrnky E-cut, Brno
sablona_2

Šablona pro tisk

Stáhněte si užitečné šablony pro tisk