Zobrazen 1. – 36. z 50 výsledků

Vánoční hrnek Mýval [Váš text]

Originální keramické vánoční hrnky a hrnečky

Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé, po roce Vánoce, Vánoce přicházejí, šťastné a veselé….. je to tak! Zase po roce jsou tu Vánoce 2021! Hledáte originální, vtipné vánoční hrnky pro vaše blízké? Projděte si naší kategorii Vánoční hrnky, naše hrníčky s vánočním motivem vás ohromí!

Rozdávání dárků o Vánocích je neodmyslitelnou tradicí těchto neuvěřitelných svátků. V tento světlý den by měl každý člen vaší rodiny dostat alespoň malé překvapení (Vánoční hrníček od E-cut.cz). Při výběru dárku zvažte všechny preference a ujistěte se, že vánoční dárek je jedinečný a originální.

Proč objednat vánoční hrnek u nás?

• Originalita - originální autorské Vánoční motivy
    • Rychlost výroby
    • Kvalita - dbáme na kvalitu našich výrobků, nejdůležitější je pro nás výsledek.

Tipy na vánoční dárky

Osobu, které dar dáváte, samozřejmě nezajímá jen samotný dar, ale také forma, jakou jej dáváte. Vyberte si jeden způsob prezentace, který je pro danou situaci nejvhodnější. Mohlo by to být:

• Naplňte mikulášskou tašku nebo punčochu zavěšenou nad krbem.
    • Hravá hra na “hádání”, při níž se dárce ptá na otázky týkající se dárku a postupně odhaduje jeho vlastnosti;
    • Úkol s herní kartou, který vede k “pokladu”, tj. připravenému dárku;
    • Stačí nechat krásný balíček pod vánočním stromkem. Klasiku přece nikdo nezrušil!

Tipy na vánoční dárky

ᐉ Jak dlouho vydrží potisk na vánočním hrnku?

✔️ V průběhu času tištěný obraz na hrnečku nepraskne ani nezmizí. Existuje vysoká pravděpodobnost, že se hrnek zlomí, než se obraz „zhorší“.

ᐉ Jak dlouho trvá potisk hrnků s vánočním motivem?

✔️ 1 hrnek = do 30 minut (ale obvykle nám to trvá 15 minut)

ᐉ Kdy objednat vánoční hrnky, aby došly do Vánoc?

✔️ Objednávky na veškeré zboží dostupné na stránce vytvořené do 18. prosince do 12:00 Vám stihneme bez problémů doručit do Vánoc. Garantujeme, že všechno zboží, které si od nás objednáte do tohoto datumu předáme z našeho skladu dopravci včas.