Expresní výroba

Potřebujete mít zásilku doma co nejdříve? Žádný problém! Využijte expresní výrobu a balíček vám odešleme hned druhý pracovní den.

Chcete dárek s vlastním potiskem či samolepku Instagram a tak trochu nestíháte? Využijte naši službu E-cut Express a my vám dárek vyrobíme ještě tentýž nebo druhý den. Službu si přidáte jednoduše v košíku a vybrané produkty objednejte nejpozději do 12:00. Balíček vám hned druhý pracovní den odešleme vámi zvoleným dopravcem. Stihnete tak udělat obdarovanému radost přesně podle vašich představ.

Na co si při vytváření objednávky dát pozor?

Dejte si pozor, aby veškeré podklady pro tisk ve vašem návrhu (fotografie, motivy apod.) byly ve vysoké kvalitě. V opačném případě se vyřízení objednávky může zdržet, než s grafikem vše vyladíte k dokonalosti. I tak ale vaše objednávka bude mít přednost před ostatními.

[heureka_reviews count=”3″]

Cena express výroby

Do 2. dne

celá Česká republika

Tentýž den

pouze Brno a okolí

Jaký typ dopravy zvolit?

U Expresní výroby můžete vybírat mezi Českou poštou (Balíkovna, balík Do ruky nebo balík Na poštu), doručením na adresu nebo Zásilkovnou.

Jaký způsob platby zvolit?

Jediná možnost, jak objednávku s požadavkem na expresní výrobu zaplatit, je platba předem kartou online. Tento způsob platby je nejrychlejší a navíc je zdarma. Jakmile se nám platba připíše na účet, začneme na vaší objednávce pracovat.