Zobrazuji všech 5 výsledků

Zobrazit postranní panel
Bílý keramický hrnek Chlapec se psem se jménem s potiskem v Brně
Zavřít

Hrnek Chlapec se psem se jménem

199.00  159.00
Vynikající hrnek Chlapec se psem se jménem pro každodenní použití. Není to jen krásný suvenýr, ale také užitečná věc doma i v práci
Originální hrnek se jménem a fotkou pro děti  – Baby Shower

Hrnek se jménem a fotkou pro děti – Baby Shower

240.00  199.00
Hrnek s vtipným designem a nápisem pro děti! Hrnek může být skvělým dárkem! Hrnky naší produkce lze použít na jakékoli horké nápoje: čaj, káva, atd. S obrázkem se absolutně nic nestane! Pozor! Napíšeme Vám jakékoliv jméno na hrnek. Toto jméno a fotka je pouze ilustrační, napište do textového pole níže Vámi požadované jméno a fotku a klikněte “přidat do košíku”. Poté si hrnek vložte do košíku. Keramický hrnek s potiskem, český, 0,33 l, vhodný do mikrovlnky, či myčky.

Podobné hrnky nenajdete v jiných e-shopech nebo prodejnách! Každý hrnek je jedinečný!

Každý design lze změnit. Můžete přidat váš text, nebo umístit obrázek na druhé straně =)

Aby nedošlo k poškození a pro zachování hezkého vzhledu  doporučujeme mytí měkkou stranou houbičky. Nepoužívejte kovové kartáče nebo škrabky během mytí. Používejte pouze tekuté čisticí prostředky.

Originální hrnek se jménem pro děti  - Kuřata

Hrnek se jménem pro děti – Kuřata

149.00
Hrnek s vtipným designem a nápisem! Hrnek může být skvělým dárkem! Hrnky naší produkce lze použít na jakékoli horké nápoje: čaj, káva, atd. S obrázkem se absolutně nic nestane! Pozor! Napíšeme Vám jakékoliv jméno na hrnek. Toto jméno je pouze ilustrační, napište do textového pole níže Vámi požadované jméno a klikněte přidat do košíku. Poté si hrnek vložte do košíku. Keramický hrnek s potiskem, český, 0,33 l, vhodný do mikrovlnky, či myčky.
Originální hrnek se jménem pro děti  - Medvídek

Hrnek se jménem pro děti – Medvídek

149.00
Bílý keramický hrnek Unicorn se jménem s potiskem v Brně

Hrnek Unicorn se jménem

169.00
Vynikající hrnek Unicorn se jménem pro každodenní použití. Není to jen krásný suvenýr, ale také užitečná věc doma i v práci.