Samolepky s vlastním textem, vinylové samolepky s textem

Vinylové samolepky s vlastním textem – oblíbený způsob zdobení interiéru a automobilů. Můžeme vyrobit samolepky jakéhokoli tvaru, barvy a designu. S jejich pomocí rychle a levně nastavíte živé akcenty, dodáte atmosféře originalitu. Pro výrobu produktů se používá film z polyvinylchloridu. Je to bezpečný a netoxický materiál, který je vhodný i pro zdobení dětského pokoje.

Nabízíme k objednání samolepky s vlastním textem do bytu a na auto. Jsou přilepeny na jakýkoli hladký povrch – na tapety, nábytek, sklo. Je tak snadné obnovit vzhled stěn, stolu, notebooku. Textura filmu opakuje povrch, na který je nanesena. Po odstranění nálepky nezůstanou žádné stopy, takže její výměna nebo jednoduché odstranění nebude obtížné.

Nákup vinylových samolepek v Brně je skvělý nápad pro reklamu. Individuální design, logo a firemní identita poskytují informace o společnosti a pomáhají přilákat nové zákazníky. Materiál je nenáročný na péči a stabilní, takže můžete nalepit nálepku i na ulici, počasí pro něj není špatné.

Nalepky se jmenem

Nabízíme k objednání samolepky nalepky se jmenem. Samolepky se jmenem jsou skvělé pro umístění na notebooky, auta, hudební nástroje atd.

Samolepky s vlastním textem

Online kalkulace - Samolepky s vlastním textem, Vinylové samolepky s textem

Spočtete výrobu samolepky s vlastním textem
Vyberte barvu fólie
Zrcadlové převrácení samolepky zvolte pouze tehdy, když potřebujete samolepku lepit v opačném směru než vidíte na obrázku. Příklad: pokud samolepka znázorňuje například koně s pohledem na pravou stranu a zvolíte-li v tomto případě zrcadlové otočení, bude jeho pohled po nalepení samolepky na levou stranu.
Celkem CZK

Berte prosím na vědomí, že výsledná zobrazená cena je pouze orientační, v konečné fázi se může od skutečné lišit.

Kontaktujte E-cut
v Brně
Naše adresa
house