Vinylové nálepky na notebook, výroba samolepek

Drtivá většina moderních notebooků a netbooků má standardní design. Počítačové zařízení však můžete rychle a levně odlišit od ostatních. Jediné, co musíte udělat, je objednat vinylové samolepky u nás na vás notebook. Díky originálním designovým prvkům, které se liší velikostí a obsahem, můžete vždy učinit své zařízení exkluzivním.

K čemu slouží nálepky na netbook a notebook?

Pokud si myslíte, že jediným úkolem nálepky pro notebook je vyzdobit počítačové zařízení a dát mu osobnost, mýlíte se. Kromě toho lze rozlišit alespoň dvě hlavní funkce. První je, že vinylové nálepky na notebooku spolehlivě chrání kryt přístroje před mechanickým namáháním. S nimi se nemůžete bát poškrábání nebo oděru. Nezapomeňte, že i ty nejdražší nálepky na notebooky mají levnější cenu než oprava poškozeného krytu. A nálepku můžete odstranit, pokud chcete během několika sekund a bez jakýchkoli následků na povrch zařízení.

Samolepky na netbooku nebo notebooku jsou často slepeny, aby se skryly stávající vady. Důvod je stejný – cena opravárenských služeb je vysoká a cena vinylové nálepky je nejdostupnější a nejnižší.

Při objednávce zvažte rozměry krytu. Pro dekorativní účely můžete na tělo produktu nalepit také malé nálepky.Použití samolepek pro notebook nebo netbook je velmi jednoduché. Budete muset pouze odloupnout hlavní substrát a připojit obraz k povrchu víka. Kvalitní samolepky se liší nejen svou dlouhou životností. Ale také tím, že mohou být odstraněny a přeneseny na jiné povrchy, aniž by to poškodilo obrázek nebo text.

On-line kalkulace ceny výroby samolepek na notebook a netbook

Zde si můžete zjistit ceny na výrobu samolepky na notebook a okamžitě objednat
Vyberte druh fólie
Vyberte barvu fólie

Doplňkové služby

Celkem CZK

Berte prosím na vědomí, že výsledná zobrazená cena je pouze orientační, v konečné fázi se může od skutečné lišit.