Potisk na hrnek se lžičkou na přání v Brně, hrnek se lžičkou s vlastním potiskem
Nabízíme rychlý a kvalitní potisk hrnků se lžičkou v Brně – fotky, nápisy, atd. Pomůžeme vám vyrobit hrnek se lžičkou s vlastním potiskem a potiskem na přání. Bílý keramický hrnek se lžičkou a povrchovou úpravou JS Coating. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!
Výška 100 mm
Průměr 82 mm
Potisknutelná plocha 190×50 mm
Objem 330 ml
Třída JS hrnek se lžičkou
Potisknutelná plocha hrnek se lžičkou Brno

Možnosti barev - hrnek se lžičkou

Oranžový hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek s oranžovým vnitřkem, lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Růžový hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek s růžovým vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Zelený hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek se zeleným vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Modrý hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek s modrým vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Červený hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek s červeným vnitřkem, lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Žlutý hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek se žlutým vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Světle zelený hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek se světle zeleným vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Světle modrý hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek se světle modrým vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Černý hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek s černým vnitřkem, lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Bílý hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek s bilým vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Hnědý hrnek se lžičkou

Bílý keramický hrnek s hnědým vnitřkem a lžičkou. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Hrnek se lžičkou je vhodný pro mytí v myčce!

Ceny a slevy na potisk hrnků se lžičkou v Brně

Barva / množství

1 2 – 3 4 – 9 10 – 50 >50

Oranžový hrnek se lžičkou

Růžový hrnek se lžičkou

Zelený hrnek se lžičkou

Modrý hrnek se lžičkou

Červený hrnek se lžičkou

Žlutý hrnek se lžičkou

Světle zelený hrnek se lžičkou

Světle modrý hrnek se lžičkou

Černý hrnek se lžičkou

Bílý hrnek se lžičkou

Hnědý hrnek se lžičkou

250 245 240 230 Zeptejte se

Ceny jsou uvedeny v KČ včetně DPH a potisku!

Bílé hrnky s
vlastním potiskem

Vaše fotografie, logo, nápisy tiskneme na bílé keramické hrnky v Brně. Vytvořte si keramický hrnek na 330 ml s vlastní fotkou, obrázkem nebo textem v Brně. Hrnek je určen pro ruční mytí, ale díky vysoce kvalitnímu sublimačnímu laku může být umyt i v myčce. Zachová si dobrou barevnost i po několika desítkách cyklů mytí.
Kontaktujte E-cut
v Brně