Nabízíme rychlý a kvalitní potisk hrnků v Brně – fotky, nápisy, atd. Pomůžeme vám vyrobit hrnek s vlastním potiskem a potiskem na přání

Zabýváme se tvorbou a prodejem originálních hrnků. Dárky, které potěší každého bez rozdílu. Nechejte svým blízkým či přátelům vyrobit vtipný dárek nejen k narozeninám. Zaručujeme dokonalý potisk hrnků za pomoci nejnovější technický. Opusťte nudné zvyklosti a věnujte skutečně jedinečný dárek s věnováním.

1. Od 1 kusu

Kvalitní malonákladový potisk hrnků v Brně za výhodnou cenu již od 1 kusu!

2. Cena

Máme rozumné ceny za tisk. Ceny jsou uvedeny v KČ včetně DPH a potisku!

3. Potisk na přání

Vytvořte si hrnek s vlastní fotkou, obrázkem nebo textem

4. Express potisk

Potisk hrnků v Brně na počkání. Čas výroby závisí na složitosti objednávky a množství.

Tradiční bílý Premium hrnek

Bílý keramický hrnek na 330 ml. Zachová si dobrou barevnost i po několika desítkách cyklů mytí.

Hrnky se lžičkou

Hrnky se lžičkou a povrchovou úpravou JS Coating. Barevný vnitřek, lžička a ouško. Dostupné v 11 barvách

Klasické Premium hrnky

Premium hrnky na 330 ml. Zachová si dobrou barevnost i po několika desítkách cyklů mytí. Dostupné v 9 barvách

Latte

Hrnky Latte. Bílý nebo s barevným vnitřkem a uchem.

Potisk hrnků - Hrnky na potisk

Vyrobte si originální hrneček s vaší fotografií! Vyberte si z několika druhů, tvarů a barev. Hrnek je nejlepší dárek, který nezůstane ležet nevyužitý.

Tradiční Premium hrnek

Bílý Premium hrnek 330 ml / množství 1 3 10 20 50 100 300
Jedna strana 150 140 130 120 100 90 80
Oboustranný 180 160 150 130 110 100 90
Celoplošný 220 215 200 190 180 170 150
Hrnek bily 330 ml, E-cut.cz - potisk hrnku v Brně
Potisk na hrnek se lžičkou

Hrnky se lžičkou

Hrnky s potiskem
Vánoční hrnky
  • Vánoční hrnky
  • K narozeninám
  • Pro páry
  • Motivační
  • Vtipné

Hrnek s fotkou - proč objednat u nás?

Věříme, že si u nás vyberete vhodný hrníček, který Vám bude dělat radost
  • Máme osobní přístup ke každému. Vaše 100% spokojenost je na prvním místě.
  • Originalita našich výrobků, na které se můžete podílet i Vy.
  • Dbáme na kvalitu našich výrobků, nejdůležitější je pro nás výsledek
  • Hotové návrhy pro každou příležitost.
  • Profesionální návrháři pomohou realizovat původní myšlenku nebo dokončit komplexní návrh.
  • Kvalitní materiály a odolný tisk
  • Expresní výroba a dodání v Brně, poštovní doručení
Hrnek s potiskem Brno
Potisk hrnků v Brně - E-cut.cz

Hrnek s vlastním potiskem - umístění potisku

Pravák

Nejoblíbenější typ potisku hrnků. Pokud držíte hrnek v pravé ruce, máte fotku v zorném poli. Potisk je tedy umístěn nalevo od ouška.

Levák

Tento potisk se většinou volí pro leváky. Při úchopu hrnku v levé ruce, máte fotku v zorném poli. Fotka je vytištěna napravo od ouška.

Oboustranný

Varianta hrnku potisknutého dvěma fotografiemi.

Celoplošný

Potisk je přes celý hrnek. Začíná a končí cca 2cm od ouška. Pro potisk je nutné nachystat přesnou velikost fotky v editoru

Dětské hrnky s potiskem na přání

Dětská skupina Žabka

Vzor potisku hrnků s vlastním potiskem pro dětské skupiny v Brně

Dětská skupina Bublinky

Vzor potisku hrnků na přání pro dětské skupiny v Brně

Tisk fotografií a textů na keramické hrnečky + dárkové balení

Jedním z nejjednodušších a nejoriginálnějších dárků je hrnek s vlastním potiskem. Opravdu užitečný suvenýr, který nebude stát jen na polici. Hodnota a originalita takového daru závisí na vaší fantazii, vtiskněte do hrnečku vtipnou fotografii, přidejte text s designovým písmem a překvapením dárek dejte blízké osobě. V případě potřeby lze hrnek krásně ozdobit dárkovým balením z řemeslného nebo značkového papíru.

Technologie potisku

Jak již bylo zmíněno dříve, potisk hrnku se provádí pomocí technologie „sublimace“. Jak se provádí tisk na hrnky? Dle zadání zákazníka vyrobíme maketu 9×20 centimetrů, což je velikost hrnku v rozšířené formě. Dále je třeba obrazek vytisknout na papír se speciálním sublimačním inkoustem, k tomu používají inkoustovou tiskárnu naplněnou vhodným inkoustem.

Po tisku se výsledná fotografie vysuší a ořízne na požadovaný formát. Před přenesením fotografie musí být hrnek připraven, za tím účelem je potažen speciálním sublimačním lakem a spálen v peci při vysoké teplotě tak, aby byl lak na hrnek zcela připevněn. Když je hrnek připraven, je fotografie umístěna a nalepena na ni na speciální tepelně odolnou lepicí pásku.

Zůstane pouze vložit hrnek do lisu, kde se pod teplotou a tlakem barvy z fotografie přenesou pod lakovaný povrch. Hrnek lze použít ihned po vychladnutí, tištěný obrázek je navždy připevněn k hrnku.

Podmínky poskytování služby

Služba ‘Potisk hrnků’ je implementována pomocí termosublimační metody přenosu plněbarevných obrázků. Vzhledem k charakteru aplikační technologie se mohou barevné odstíny tisku lišit od původního obrázku. Černobílé prvky vašeho obrázku během přenosu mohou mít světlé odstíny modré, zelené nebo červené.

Termín zhotovení vaší objednávky je stanovena individuálně s ohledem na zvláštnosti produkce a dostupnosti zboží na skladě. Existuje možnost express potisku hrnků (v den objednávky a po domluvě), ale nejvíce pravděpodobné je provedení express objednávky pouze s malými oběhy. Pracovat je možné pouze s našimi materiály. Při platbě objednávky, budete moci použít: hotovostní platba, bezhotovostní úhrady (PayPal) a bankovním převodem.

Často kladené otázky - FAQ

Ne, potisk hrnku provádíme pouze na naše hrnečky, technologie potřebují speciální hrnky pro tisk metodou sublimace (výjimka – pokud máte hrnek určený jen pro tisk metodou sublimace)

Ano, samozřejmě. Metoda sublimace je právě znamená tisk na hrnek od 1 kusu.

V průběhu času tištěný obraz na hrnečku nepraskne ani nezmizí. Existuje vysoká pravděpodobnost, že se hrnek zlomí, než se obraz „zhorší“.

Ale je třeba říci hned: obrázek se může dostat zkažené, pokud ho úmyslně poškrábat, například kovovými předměty.