Plotrové řezání

Plotrové řezání – je to proces vystřihování obrázků na libovolném materiálu s lepicímzákladem (samolepka), například vinylové fólie, samolepicímšablonovém papíru(sítotisk)pro malířské práce, reflexní fólie a tak dále. Řízenýprocesorem nůž řezacíhoplotru vyřezává na povrchu samolepicíhomateriálu jakékoliv složitosti obrázky, texty a zároveň texty a obrázky. Poté zůstává odstranit přebytečný materiál (fáze čištění), aplikovat na instalační fólie a aplikace je připravenak nalepovánína povrch.

V našemvzorníku vinylových folií jemnoho různých barev a odstínů!

Díky plotrovémuřezání provádíme všechny druhy práce řezání materiálů s milimetrovou přesností. Nicméně, co je nejdůležitější, vysoce kvalitní práce nevylučuje přijatelné ceny. A také, jen plotrové řezání může dovolit přesně vyřezatjakýkolivobrazec nebo celý obrázek libovolného složitéhotvaru! V našem obchodě si můžete objednat kdykoliv během dne a noci přímo přes interneton-line! Jsme k dispozici 24/7.

Plotrove rezani folie v Brne, loga, text, napisy.

Jaké možnosti poskytuje plotrové řezání fólie?

Pomocí plotrového řezání lze dost rychle vyrobit:

• Jakékoliv množství vysoce kvalitních samolepek, šablon, vývěsní tabulí atd.
  • Jakékoliv složitosti logo
  • Aranžování výloh
  • Design vitrín obchodů, jakéhokoli typu nápisu a tabulek
  • Aranžování otevření obchodů, různých akcí
  • Design a aranžování provozní/pracovní doby nebo úředních hodin jakéhokoli obchodu, úřadu atd.
  • Samolepky na auta, stojany atd.
  • Libovolné umělecké řešení a projekty pro reklamu
  • Design a aranžování libovolných prostorů
  • Dekorace, sváteční ozdoba, stejně jako pro zdobení dárků, tak i větších prostorů
  • Výzdoba stěn

Plotrové řezání fólie na rozdíl od tradičního tisku umožňuje tisk malých jasných samolepek a vyloučení rozmazání drobných detailů.

Polep aut Brno, samolepky na auto, folie na auto, vyroba samolepek na auta v brne
Samolepicí fólie na výlohy a okna, aranžování výloh, nove otevreno nalepka na vylohu nebo okno

Výrobu malých i velkých reklamních cedulí či poutačů řešíme řezáním samolepicích fólií různých barev, další částí výroby je řezání speciálních fólií pro polepování firemních automobilů. Velkou předností našich plotrů je využívání funkce pro řezání s optickým naváděním. Výhodou je přesnost a rychlost při vyřezávání velkých, ale i drobných grafik se samolepkami.